Történetünk

~ Pesti pipi ~

Történetünk

Mi megálmodtuk, meg is valósítottuk, viszont hogy mára itt tartunk, azt a vendégeinknek, az egyre népesebb pipi családunknak köszönhetjük. Tudjuk, ha, ennyire szeretitek ®Pipit, az nem lehet véletlen. Hiszünk abban, hogy azzal az ízvilággal, amit létrehoztunk, több lett a világ. Hiszünk a kedves vendéglátásban. Hiszünk a látványkonyhában, hogy minden frissen a vendégek szeme előtt készül. Hiszünk a prémium alapanyagokban és hogy megéri 5 percet várni egy valóban frissen elkészült ételre.

Pesti pipi logo

Pesti pipi

~ Éttermeink ~

- Stadion -

A Pipi alfája, és omegája, innen indult minden, anno 2016. Egy kisebb rozoga streetfood üzlettel indultunk, mostanra egy szép, nagy Pipikastélyt sikerült építenünk az elmúlt évek sikerei után. Talán már a metrómegálló életének részesei lettünk, 4 éve veletek.

- Thököly -

Pipi második egysége, hatalmas, közel három négyezetméteres vendégterével kisebb táncestek megszervezésére is alkalmas. Vagy szimplán csak behúzódhatsz elfogyasztani egy Pipibureszt, ha épp éhes lennél. 😊

- Nyugati -

A Lehel tér, és Nyugati pu között, a Váci út kellős közepénél tanyázik Pipi egyik legnagyobb, beszélgetős, beülős egysége. Évek óta a Pipizők szolgálatában, ha arra jársz, nézd meg, hogy mit sütöttek épp ki neked.

- Örs -

A legkisebb Pipi egység, ahol fel tudsz tankolni egy kis eledelt, ha éhes lennél. Mérete ellenére igyekszünk ugyanazt a minőséget előállítani, mint akármelyik Pipinél.