A levél küldés sikertelen!

Kérjük próbálja meg telefonon felvenni velünk a kapcsolatot!

A levél küldés sikeres!

Pipiköszönet, hamarosan jelentkezünk! Csirip!

A pipi franchise

6 éve indult Budapest újhullámos streetfoodja a Pesti Pipi.

Azóta töretlen fejlődés jellemzi a vállalkozást, brandet, ugyanis már 18 egység működik a városban, amelyből 15 franchise rendszerben.

Nézd meg a tulajdonos
Bemutatkozó kisfilmjét!

Kedves
Pipi Érdeklődő!

Négy éve minimális kezdőtőkével megnyitottuk az első Pipi egységeget a Stadionok metrómegállónál. A cél az volt, hogy az országban mindenki által kedvelt pipihusit elérhető áron, és mindig jó minőségben a vendégek elé tudjuk tenni. Ez idő alatt magunkat is meglepve, rengeteget fejlődtünk. Külső segítség nélkül nyitottunk már három üzletet, hét pedig franchsize partneri üzemeltetésben működik. Olyan tapasztalatra tettünk szert, amivel egy üzlet nyitásában és működtetésében tudunk irányt mutatni. Építettünk egy szép nagy konyhát Budapesten, ahol naponta frissen állítjuk elő az üzletekbe szükséges alapanyagokat. Vetünk hozzá szép nagy Pipis hűtőverdákat, amivel szállítjuk az üzletekbe. Magunk közül képeztünk egy hálózatépítő, és fenntartó csapatot, hogy a partnereknek legyen mindig kihez fordulni, illetve erősítsük az üzletek jó működését. Igyekszünk komolyan venni azt a feladatot, hogy országos hálózattá fejlődjünk, és ha úgy érzed, hogy szeretnél magadénak tudni egy Pipi egységet, jelentkezz!

Kérünk csak akkor keresd pipit
partneri szándékkal ha:

 • Elsősorban nem befektető vagy, hanem inkább Te szeretnél az üzletedben helyt állni, a csapatod irányítani.
 • Ha van vállalkozói gyakorlatod, nem jelentenek újdonságot az általános vállalkozói alapismeretek.
 • Ha van energiád egy üzletet képviselni minden erőddel, tehetségeddel.
 • Nem jelentenek problémát a kihívások, a feladatok gyakori megoldása, kezelése.

Jelenleg elsősorban itt tudunk még partnereket fogadni: Budapesten kívül 30.000 fő lélekszám feletti településeken, első sorban Bp 150 kmes vonzáskörzetében. Egy Pipi egység nyitási költsége franchsize díjjal, felszereléssel, képzéssel, mindennel, ami szükséges egy profi Pipi üzlethez, 10-20 millió forint. Függ az üzlet nagyságától, elhelyezkedésétől. Kérünk, csak akkor keress bennünket, ha legalább 10 millió forint a rendelkezésedre áll a terveid megvalósításához

Amit adunk

Teljes képzést egy Pipi egység működtetéséhez, négy éves tapasztalatot. Az üzletnyitás után is egy profi Pipis munkatársunk fog segíteni az elindulásban. Az összes alapanyagot elérheted, amit mi készítünk, vagy nekünk készítenek a gyártók. Folyamatosan fejlesztjük az új pipieledeleket, hogy az üzletedben mindig sok éhes vevő álljon sorba. Folyamatos franchsize találkozókat tartunk, hogy egyeztessük az újdonságokat, segítsük a partnerek munkáját. Mindig örülünk neki, ha van nektek is ötletetek, ha alkalmazható, beépítjük!

A franchise előnyei

A sikeres üzleti koncepció redukálja a kockázatot és a bizonytalanságot, melyet egy új vállalkozás indítása okozhat

 • Az átvevő relatíve alacsony tőkebefektetéssel használhat egy már bevezetett és ismert brandet.
 • A franchise hálózatban jobb vásárlási feltételeket kap az átvevő a beszállítóktól.
 • Az üzlet megnyitását a rendszergazda segíti.
 • Az átadó nem csak betanítást biztosít franchise partnerének, de folyamatos segítség nyújtást, tovább képzéseket is.
 • A rendszergazda folyamatosan támogatást nyújt a promócióban és a marketingben egyaránt, a rendszer központi marketing tevékenységgel működik.
 • A franchise rendszerhez csatlakozó az átadó által bevezett újdonságokat, kutatási eredményeket, termék-innovációt, valamint szolgáltatásokat is élvezheti.
 • Az üzlethelyiségek külső és belső megjelenése valamint berendezése, előre megtervezett, meghatározott, így ezzel az átvevőnek nem kell foglalkoznia.
 • Az átvevő egy nagyobb, biztonságot nyújtó hálózathoz csatlakozva, függetlenül működteti saját üzletét.

Legyen neked is
egy pipid

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Legyen neked is
egy pipid

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

 • E-mail:

  dancs.attila@gmail.com

 • Telefon:

  +36 70 264 1888

Adataidat bizalmasan kezeljük és hamarosan jelentkezünk.

 • E-mail:

  dancs.attila@gmail.com

 • Telefon:

  +36 70 264 1888